Over mij

Ik ben Jacqueline Conijn. Met mijn man Sjaak, woon ik in een kindvriendelijke wijk in Edam. Met veel groen en speelmogelijkheden om ons heen. Een fijn huis met genoeg ruimte en een lekkere afgesloten tuin. Plek genoeg om te delen met anderen. In ons geval met onze eigen kinderen, (Niels 1993, Merel 2001 en Sil 2006) en de kinderen die te gast zijn. Gastouder vind ik ook daarom een mooie benaming. Geen oppas. Maar samen in het gezin meedraaien. Elke dag dat ze er zijn toch een beetje speciaal maken. Zo is er vanzelf een groot en sfeervol gezin ontstaan. De gastkinderen horen erbij.
Mijn hobby's zijn: lezen, tekenen, schilderen, (moes)tuinieren, koken en wandelen. Het liefst ben ik vaak buiten.
Verder ben ik actief betrokken bij de basisschool van mijn zoon. Als Ouderraad-lid en coördinator van de schoolbibliotheek.

Om dicht bij mijn opgroeiende gezin te zijn, ben ik gastouder geworden. Werk combineren met de mogelijkheid om thuis te zijn. Voor mij de ideale oplossing. Gastouder ben ik sinds 2002. En per januari 2014 ben ik F&F plus gastouder bij Berend Botje. Onder de naam gastouderbureau Lotje ben ik ingeschreven in het landelijke register kinderopvang, onder het registratienummer: KvK-nr 62054279

In de afgelopen 12 jaar heb ik veel kinderen opgevangen.
Een opsomming van alle kinderen:
Isabel, Raff, Luca, Jay, Wiebe, Luuk, Nout, Ruben, Milan, Elam, Fortuna, Daily, Ruben, Mohammed, Roos, Dilan, Lars, Cas, Sami, Kathleen, Hugo, Juliette, Daan, Luuk, Ruben, Sarah, Timme, Camila, Esmee, en Dany.